woensdag 20 februari 2013

Cito toets

Ja zo gaat dat tegenwoordig. In groep 1 wordt er al een Cito toets afgenomen. Klinkt erger dan het is, maar ze moeten natuurlijk wel klaargestoomd worden voor onze prestatie maatschappij. Lekker laten spelen zou ik zeggen. Aan de andere kant is het goed te weten wat een kind kan en of het een achterstand oploopt en dan is dit een mooi kader. Dus Carolien heeft een aantal oefeningen gedaan met Noa. Sophie wilde uiteraard ook meedoen. En zo is het eigenlijk een leuk spelletje geworden. Zo zal het op school ook wel gaan. Volgens ons ging het heel goed.


Cijfers op volgorde leggen. Veel naar weinig.  Klein naar groot. Vol naar leeg.

Voor het slapen gaan even aapje spelen, lukt aardig toch?
Concentratie bij de playmobil.
We hebben eergisteren nacht verschillende buien gehad, dat was de eerste echte regen sinds Portugal. Lekker dat vertrouwde getik op het dek. De boel is weer aardig schoon gespoeld op de plekken waar we niet bij konden. Ben benieuwd hoe de fok er uit ziet als we hem uitrollen.

Verder rustig aan, even de stad in geweest op zoek naar een park wat bestraat bleek te zijn helaas. En filters besteld om de motor een beurt te geven. Alles kost veel tijd en die hebben we gelukkig. Een boodschapje doen kost zomaar 2 uur. Verder wat ingelezen over het eiland om leuke plekken te bezoeken als Carolien haar moeder er is.

1 opmerking:

 1. Beste Guia crew,
  Op jullie website zag ik een prachtfoto staan van de boot voor anker bij Punta de Teno.
  Die zouden we heel graag eens gebruiken in de rubriek Zilte Wereld in een komend nummer van Zilt Magazine.
  Zou je daarover een keer contact met me willen opnemen?
  Met hartelijke groet,
  Sjors van der Woerd
  Redactie Zilt Magazine
  sjors@ziltmagazine.nl

  BeantwoordenVerwijderen