donderdag 5 september 2013

Mirador del Rio

Gisteren naar Mirador del Rio gereden, maar voor het uitzicht moet je €4,50 betalen, een stukje verderop heb je gelukkig bijna hetzelfde uitzicht. Graciosa in de verte, helaas kunnen we niet in de baai voor anker. 
Even gezeten en daarna verder naar een surfspot waar we lekker in de golven konden zwemmen. Na een half uurtje werden we er uit gehaald want er hing een rode vlag, dus eigenlijk mocht het niet. De golven waren niet echt hoog, maar er stond wel wat stroming inderdaad. 

Verder door over het eiland richting het wrak, het was een mooie ervaring om daar in te zwemmen. Wel erg donker dus niet echt veel vissen maar je kon er mooi doorheen zwemmen. 

Vreemd om zo´n schip onder water te zien. We wilden die ene murene of inktvis ook niet achter ons aan hebben dus zijn niet helemaal naar de achterkant gegaan en je zag ook steeds minder. Er zwom een kleine rog met een beetje haai achtig uiterlijk en veel gekleurde vissen. Op de terug weg vond ik een mooi parelmoer schelpje en Ids bijna tegelijk een parel (nou ja kraaltje) en hij paste ook nog. 
Ze underwater seaworld is still a myth (J. Cousteau)
Daarna even op de boot gezeten en gedoucht en daarna lekker wat gegeten  in Puerto Callero. De dagen gaan snel maar het is erg leuk om zo samen op pad te zijn. Was toch al weer wat jaren geleden!

Vandaag met de motor bezig en de accu blijkt leeg te zijn. Waarschijnlijk heeft de lader het begeven want die geeft te weinig spanning af en zal de accu wel leeg getrokken hebben. Straks even kijken voor een nieuw setje.

1 opmerking:

  1. Vanmiddag heb ik samen met de kinderen de foto's bekeken. De glimmende schelp vonden ze wel heel erg mooi. Neem je die mee?

    BeantwoordenVerwijderen