maandag 22 april 2013

28 april naar Nederland


28 April vliegen we naar Nederland en landen in Eindhoven rond half 6. Niet zo makkelijk voor Friesland, maar wel het goedkoopst. Nu hoeven we de inhuldiging tenminste niet te missen! Vind dat het koningshuis best een tegemoetkoming mag storten voor onze inspanningen om op tijd in Nederland te zijn.

We hebben een paar koffers gekocht en morgen nog maar een paar en een weegschaal natuurlijk. Er zitten hier gelukkig van die bazaars waar alles erg goedkoop is. Ziet er wel goed uit en we hebben ze vast niet vaak nodig. We liggen inmiddels in de haven en gaan waarschijnlijk eerst voor 3 maanden vastleggen.
Of we moeten de boot hier langer laten liggen en onze vakanties hier gaan vieren. Klinkt wel aanlokkelijk, maar de hoge havengelden, het niet zomaar even kunnen varen in het weekend, het onderhoud enzovoorts maken dat eigenlijk onmogelijk.

Noa en Sophie willen het liefst ergens wonen waar ook bekenden zijn zeiden ze. Bij Maris bijvoorbeeld zeiden ze of andere bekenden. Nou dat komt wel goed.
Vandaag wasdag want het was weer bloedheet. De boot weer even afgespoeld en langzamerhand de boel klaarmaken. Meestal doe je dat in Nederland met temperaturen rond het vriespunt, en nu is dat dus even een ander temperatuurtje. Best lekker zo.


2 opmerkingen:

  1. Hoi Adger en Carolien, wat jammer dat de avontuurlijke reis anders afloopt dan gepland. Maar een juiste beslissing lijkt me. En ik hoop wel dat jullie genoten hebben, de foto's zijn in ieder geval schitterend. Goede reis naar nederland. Ik vind jullie een dapper stel...!!!
    lieve groeten petra n.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne terug reis en welkom in ons landje en neem jullie zonnetje maar mee :)

    gr hans

    BeantwoordenVerwijderen