woensdag 24 april 2013

Het aftellen is begonnen


We zijn druk en overdag het is warm, 's avonds doen we dus rustig aan. Dus even bloggen, een vorm van ontspanning (wordt straks afkicken). Je hebt het zo druk als je je maakt zeg ik altijd.
Alles loopt verder wel goed qua planning, er is altijd meer te doen dan je denkt maar het loopt aardig. De eerste 2 tassen zijn gepakt en het valt ons niet tegen.
We kunnen 100 kg meenemen zonder bij te hoeven betalen en dat is best wat. Dus straks met 8 koffers/tassen zeulen en 2 kleine kinderen. Voorpret kan ook erg leuk zijn.
Er zijn mensen die, om zoveel mogelijk bagage mee te nemen, zoveel mogelijk kleren over elkaar heen aantrekken. Dat waren we niet van plan, maar het is wel een idee natuurlijk.

Afronden en afsluiten zo voelt het nu. En dat is ook zo, de uiteindelijke terugreis gaat anders worden. Vast ook heel mooi en avontuurlijk maar wel heel anders.

Van de meer dan 10.000 genomen foto's zijn er iets meer dan 7000 over gebleven. Als afsluiting de komende 4 dagen een kleine terugblik in chronologische volgorde.

Onderweg naar Fecamp
The race of Alderney
St. Vaast

Roscoff


Viveiro

La Coruna

Ria de Arosa

Playa Barra

Playa Barra

1 opmerking:

 1. Hallo lieve Carolien, Adger en de meisjes!! Heb zo lang jullie niet gevolgd en wat gebeurt er dan? Allerlei onverwachtende plannen! Ik kan me zo voorstellen dat jullie niet terug willen varen met zeeziekte en verkeerde richting wind. Veel slimmer om terug te vliegen.

  Het is niet gegaan zoals jullie hadden gepland maar wat een ongelooflijke maanden hebben jullie doorgemaakt! En zo veel moois gezien ... daar zullen jullie nog wel een poosje op kunnen teren. Geniet van de fotos!!

  Wim zal ook zo blij zijn met jullie weer veilig bij zich te hebben - en maar het ene verhaal na het andere vertellen ....

  Heb het goed, lieverds en geniet van de herinneringen! En wie weet, mischien zullen de Canarishe Eilanden jullie nieuwe vakantie plek worden. You could do worse then that! :)

  Omhels van Aren

  BeantwoordenVerwijderen