dinsdag 4 november 2014

Hasta Mañana

Gisteren geen monteur gezien. Had ik al een beetje verwacht, weet hoe het hier gaat. Vanmorgen meteen naar de shop en voor 12 uur zou de monteur langs komen, geen monteur. Om 1600 zijn ze weer open en ze weten niet welke afspraak het over gaat. Oh geen ARC nee dan moet u wachten tot na 23 november. Ah en geen Volvo tja dan wordt het helemaal moeilijk. Ik hou voet bij stuk en er blijkt toch een ander bedrijf te zijn gebeld waar de afspraak gemaakt is. Morgen om 9:30 precies (yeah right) moet ik weer komen en dan is de monteur er ook. Ben benieuwd.

Gisteren vroeg naar bed, uurtje of 8, beetje stijf in de rug, verder geen klachten maar ik moet oppassen voel ik.  Heb de hele serie House of Cards bij me, leuke serie! Rond een uur of 9 kwam Jan Willem nog even spontaan langs en wilde morgen helpen met het tornen van de motor. We hebben ons best gedaan maat het lukte helaas niet, ook een paar ferme tikken hielpen niet om de boel los te laten schrikken. Maar altijd fijn om even iemand te hebben die hulp biedt! Ik heb nu een ander goedje wat beter is om te ontroesten, speciaal voor dit soort zaken en heb bruist behoorlijk lang door. Je kan ook niet verwachten dan een motor die al zo lang vast staat binnen 3 dagen weer los komt door een busje WD40. Dus geduld en kijken wat de monteur morgen zegt.

Wind staat weer goed en tocht weer lekker door. Beetje aangerommeld vandaag de rug een beetje ontzien en dat gaat prima. Morgen weer vol gas!

Ik laat de moed niet zakken en vermaak me prima! Morgen weer wat foto's ben nu op mobiel aan het tikken. Iedereen bedankt voor de reacties en de likes!

3 opmerkingen:

 1. Voorzichtig met rug Adger! Heb je die hoonsteen al waar Wim het over had? Boot en Jeep zullen op dat technische vlak niet veel van elkaar verschillen dunkt me. Sterkte met álles!!!!! liefs van hier, mar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adger,
  ik hoop voor je dat er inderdaad een monteur op komt dagen. Een goed anti-roest middel is Coca-Cola.
  Waarschijnlijk moet je ook de motorolie verversen, omdat daar misschien ookm water in is gekomen.

  Heel veel succes en geduld,
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met rug Adger! Heb je al een hoonsteen, waar Wim het over had? Boot en Jeep zullen op dat technische vlak niet zo veel van elkaar verschillen.. Sterkte met álles en liefs van hier, mar.

  BeantwoordenVerwijderen