vrijdag 2 mei 2014

22:15 in de kuip

We zitten in de kuip en hebben af en toe wifi. Beetje klooien maar het gaat. Korte broek wel een jasje vanwege de nog steeds harde wind. Komt ook door het eiland maar op zee staat ook nog een goede 6. Morgen wordt het minder en zondag en maandag prima weer om te vertrekken. We hopen zondag klaar te zijn, moet nog veel gebeuren, we doen ons best.

Alle bootschappen zijn aan boord en morgen is de krans voor Sietse klaar. De Engelsen zijn vertrokken en hebben een ruig eerste nachtje. Niet zo handig volgens ons om zo te vertrekken maar ze wachten al een week. Tja zo kan het dus ook blijkbaar. Morgen komt er een visser langs die ons er wel wil uitsplepen. Zou mooi zijn.

Verder lekker weer en nog even genieten tussen de bedrijven door om straks uitgerust op pad te gaan. De weer situatie is vrij complex in de Noord Atlantic. Niet voor ons eerste traject richtig Azoren maar het geeft wel een trend aan waar we hopen op te kunnen anticiperen. We zullen zien. Moarn mar wer even ien it waar zien.

1 opmerking:

  1. Hee Van Es en Rob, ik wens jullie straks een behouden vaart toe en dat de gehele reis voorspoedig zal verlopen voor jullie!Wel spannend zo zonder motor maar ja zo deden ze dat paar honderd jaar geleden ook ;-}
    Grtzzzz

    BeantwoordenVerwijderen