dinsdag 5 maart 2013

Nog een middag genieten!

Nog even de prachtige zonsondergang achter de stad, alsof et in brand staat. Zou mooi geweest zijn langs de zee zonder de gebouwen ervoor.

 Toch nog best veel wind, zoals te zien is aan de zandopwaaiing. Een beetje rustig aan gedaan en rond 12:00 de auto gehuurd om Mariette morgen naar het vliegveld te brengen. De dagen zijn snel gegaan en we hebben er allemaal van genoten! We konden nog even op pad met de auto vanmiddag en wilden de golven die na de storm zijn blijven staan opzoeken. Eerst via een aantal dorpjes naar Mantana de Arucas gereden en daarna via een nieuwe aangelegde weg, die niet op de kaart stond en een andere weg die afgesloten was onze route naar het noorden gezocht. Genoeg ingrediĆ«nten om het binnenland weer van een andere kant te bekijken. Wel beloond met mooie uitzichten natuurlijk.
Daarna zijn we naar de kust gereden bij Galdar en daar vonden we onze golven. Wat een geweld, mooi om te zien en we konden redelijk veilig dichtbij komen.


We zijn daarna weer terug gereden naar Arucas en hebben daar wat rondgewandeld. Mooi stadje om even de benen te strekken. We konden hier geen eettentje vinden en zijn ergens wat gaan eten bij de haven als afsluiting van onze tijd samen. Morgen rond 8:30 richting het vliegveld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten