donderdag 14 februari 2013

Santa Cruz

Gisteren zijn we een dagje naar Santa Cruz geweest. Leuke stad met alles redelijk dicht bij elkaar. Het gebied rondom de haven wordt gereconstrueerd en dat geeft wat omleidingen waar we niet veel last van gehad hebben. Eerst een stuk door de winkelstraat gelopen en daarna zijn we naar parque Garcia Sanabria gelopen. Wat er erg mooi aangelegd is.
 Na een broodje gegeten te hebben even in de speeltuin geweest en daarna hebben de dames verstoppertje gespeeld.


Noa en Sophie hebben nieuwe schoenen gekregen, waar ze wel aan toe waren. Sportschoenen met prinsessen er op, ze vonden het geweldig!
 Hierna zijn we naar Nuestra Signora de Africa gelopen, een overdekte markt. Het liep al een beetje op zijn eind, maar was zeker nog de moeite waard. We zouden nog even naar het strand, maar het was bewolkt en af en toe een spettertje regen wat geen naam mocht hebben.
We hadden nog een uitdaging. De gasflessen moesten worden bijgevuld. Hier weer mogelijk sinds juni 2012. Dit zou bij de fabriek in Santa Cruz mogelijk moeten zijn. Deze zit tegen het centrum aan. Eerst doorverwezen en daarna weer doorverwezen naar een plaats 50 kilometer naar het zuiden. Hier kwamen we langs op de terugweg dus geen probleem. We hadden de plaatsnaam niet helemaal goed begrepen dus zijn we weer doorverwezen. Daar was het een beetje uitgestorven, maar morgen konden we ze bijvullen. Klinkt allemaal als nogal wat gedoe, maar eigenlijk verliep het best vlot en lag alles precies op de route. Vandaag maar weer proberen, het is een kwartiertje rijden vanaf onze ligplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten